Студенти за контакт

 

 

Након завршетка средњошколског образовања, због заинтересованости да изучавам економију, одлучила сам да упишем Економски факултет Брчко. Главни разлог моје одлуке је било сазнање да на овом факултету могу стећи квалитетно теоријско и практично знање, што ће ми омогућити поуздану основу за грађење будуће каријере. Такође, чињеница да је диплома Економског факултету Брчко призната у свијету, уливала ми је сигурност да је мој прави избор баш овај факултет.

 

 

Сара Станишић,

студент IV године, смјер Рачуноводство и финансије

 

E-mail: sarastanisic997@gmail.com

 

Економски факултет Брчко сам уписала због тога што се ради о државном факултету, чија је диплома призната и на нашим просторима и у иностранству, што ми је давало одређену сигурност. Поред тога, пресудно је било и то што eкономија није ограничена само на једну дјелатност него пружа више могућности. Додатно што је за мене било корисно је то што нисам морала много новца да издвајам како бих плаћала студије.

 

Џенана Кукић,

студент IV године, смјер Менаџмент

E-mail: kukicdzenana616@gmail.com

 

Након завршетка Економске школе, логичан корак даље био је Економски факултет. Током година студирања увјерила сам се да је то био исправан поступак. Једна од највећих предности студирања је што економија, сама по себи, пружа веома широк спектар занимања и није уско везана за само једну дјелатност.

Економски факултет Брчко је темељ за стицање и усавршавање теоријског и практичног знања. Дођите и увјерите се!

 

Будући студенти, за сва питања, недоумице, савјете и препоруке на располагању смо вам моје колеге и ја.

 

Милана Симић

студент IV године, смјер Рачуноводство и финансије

 

  E-mail: milana.simic3@yahoo.com

 

 

Одлучио сам се за Економски факултет Брчко због његове дугогодишње традиције и квалитета, и због моје заинтересованости за економију.

 

 

Дарио Домић,

студент IV године, смјер Менаџмент

 

E-mail: dariodomic95@gmail.com

 

По завршетку гимназије на основу препорука претходних генерација о могућности стицања широке лепезе знања из области економије на Економском факултету Брчко, одлучила сам да мој избор буде баш овај факултет. С обзиром да овај факултет има дугогодишњу традицију и добру репутацију нисам нашла разлога зашто бих ишла у другу земљу да изучавам економију. Такође, ми је била јако важна чињеница да је диплома Економског факултета Брчко призната како у нашој земљи, тако и у земљама широм свијета. У досадашњем студирању имала сам прилике да усвојим квалитетна знања од стране стручних професора и асистената, који су доступни и спремни  да помогну.  Стога је моја препорука будућим студентима да изаберу Економски факултет Брчко.

 

Ангелина Станишић,

студент II године

 

E-mail: angelinastanisic998@gmail.com

 

Након завршетка средњошколског образовања, желио сам да напредујем и да се образујем на некој високошколској установи чије име ћу поносно изговарати и хвалити се да сам студент такве установе. Од првог дана проведеног на Економском факултету Брчко, напросто сам знао да сам направио прави избор и да је то околина какву сам желио. Добар примјер и показатељ квалитета овог факултета је практична настава и бројне посјете мјестима која нам могу и требају бити и више него корисна за стицањем знања али и припреме за будући, професионални ангажман. Стручно особље факултета, њихова отвореност и прилагођавање потребама студента сигуран су показатељ правог одабира Економског факултета као мјеста стицања потребних знања и одређивања животних и професионалних усмјерења. Мотивација и жеља за напредовањем у оваквој околини је неупитна и уколико желите да будете дио квалитетног, образованог и иновативног тима, онда је Економски факултет Брчко прави избор!

 

Јасмин Авдић,

студент II године

 

E-mail: avdicjasko@hotmail.com